الان ساعت دو نصف شبِ.و بالاخره یه کتاب پیدا کردم!

تو کتابخونه‌ی قدیمیمون گشتم و یه کتابی کشف کردم!! که خیلی به نظر کاربردی و خوب میاد.

متاسفانه جلدش کنده شده و اسمش مشخص نیس.اما یه کتاب اشپزی خیلی خوب به نظر میاد که انواع مختلفی از غذاها رو داره.

برای فردا که روز اول خواهد بود،یه غذای نسبتا ساده از توش انتخاب کردم با یه پیش غذای ساده‌تر!

اردور پاته جگر به عنوان غذای اصلی و برانی خیار به عنوان پیش غذا.

اسمشون به نظر لاکچری میاد اما خیلی دستور ساده‌ای داشتن.

امیدوارم خوب از آب دربیاد


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها